maanantai 3. lokakuuta 2016

Vauhtia ja tiukkoja tilanteita

Hei kaikki!



Kirjoittelen taas ja tällä kertaa kirjoittelen ,mitä tehtiin viime viikon tiistaina ja mitä viime kerroilla Monan kanssa ponien ja Epsun kanssa.  Tämä teksti tulee nyt vähän myöhään mutta ei se mitään haittaa...


Minä menin siis tuolloin Erkillä ilmansatulaa puomeja.





Noh... se tuntui aluksi siltä, että siitä ei tule mitään, kun Erkki oli ihan täynnä energiaa ja halusi vain juosta. Onneksi se kuitenkin välillä rauhoittui...

Mentiin aluksi ihan vain ns. maapuomeja ja sitten nostettiin toinen pää ylös ja lopuksi mentiin sellaista todella pientä ns. kavalettia. Erkki ei osannut nostaa jalkojaan, niin ei mennyt puomit ja kavaletit niin hyvin.
 Välillä meni hyvin yli, jos meni tarpeeksi lujaa... :D

 
 
 
 
Meinasin moneenkin kertaan tippua, koska Erkin ravi on vähän epätasaista, mutta kyllä minä sieltä kerran alaskin tulin ja ihan kunnolla.
Erkki meinaan teki jotain sellaista, mitä se ei ole minulla tehnyt koskaan... Erkki meinaan pukitti isot pukit, kun olin nostamassa oikeaa laukkaa ns. kavaletille ja lensin sieltä selkä edellä maahan.
Erkki näytti sen jälkeen ihan ihmeissään olevalta ja kauhistuneelta, ihan kuin hän olisi katunut sitä pukkia ja pyydellyt minulta anteeksi... Minä silti vain nauroin Monan kanssa ja nousin heti selkään, vaikka ilmat tuli pihalle. :D


Sitten lopuksi laitettiin Erkki hienosti ja otettiin hänen kanssaan kuvia ja niistäkin tuli aika hyviä, vaikka Epsu ei malttanut oikein pysyä paikallaan.


 
 

Ponien kanssa me käytiin ehkä maailman hauskoimmalla maasto lenkillä, jonka kiersimme väärin, niin jouduttiin tulemaan peltojen yli tallille, vaikka olisi pitänyt tulla tietä pitkin takaisin.
Tallissa molemmat ponit olivat ihan sekaisin ja meinasi mennä hermot, mutta sitten maastossa ponit olivat niin ihania ja Minttukin oli kuin unelma ja molemmat taisivat taluttajien lisäksi nauttia lenkistä.
Mintun kanssa menimme pelloilla täyttä kiito laukkaa...

(kuvia ei valitettavasti ole)

 
Nyt mennään sitten tuoreimpiin juttuihin...

Viimeksi olin tallilla eilen sunnuntaina ja menin silloin Erkillä taas ilmansatulaa puuhaa ja meni mielestäni hyvin. Ponien kanssa oli agilityä, mikä oli kivaa.

 



Sitten ponien agilityä...

 
( Barbi ei halunnut oikein laukata muuta kuin pukkilaukkaa
 Monan kanssa)

 
( tässä minä ja Minttu )


Ensi kerralla mikä on huomenna tiistaina, menen Erkillä koulua ja ponien kanssa käydään taas maasto lenkki ja käytiin myös viime lauantaina, mutta eri maasto lenkki ja se oli se oikea, niin mennään nyt varmaan se sama uudelleen.

Ajamaan en ole Mintulla vielä päässyt, mutta tällä viikolla pääsen todennäköisesti ja kerron siitä sitten myöhemmin.


Kiitos, kun luitte ja kirjoittelen taas ensi kerralla!

2 kommenttia:

  1. Heippa ottaisitko minuun yhteyttä, edellisestä liikutusponista sintusta nimeltään vähän juttelisin ��

    VastaaPoista